Ajlovju

utrustning till hästen?!

Tycker ni det är viktigt vad man har på sin häst?
Jag har inte ett enda träns, benskydd, sadel, pannband osv.
När man tävlar vill man ju kanske ha på sitt favort schabrak på favorit hästen. Man blir ju extra fin och man kan matcha det med sina egna kläder!
Imorgon när jag ska tävla Hampus, kommer jag inte ha på mig något speciellt, kanske mina chaps. Men inget speciellt schabrak eller nåt. Vill bara komma runt clear round och ha kul! :D Förra gången jag tävlade (julklappshoppning med Snuitje) gick det inte alls bra. Det funkade inte bra mellan mig och Snuitje. Han är hästen som vill springa och springa. Jag är den som bromsar och inte alls vill flyga fram. Så vi vägrade ut oss och jag var helt krossad efteråt, var verkligen taggad före och ville att det skulle gå bra. Men det var mitt fel så hehe. på tal om nåt annat
 
Men bryr ni er mycket om vad ni tar på eran häst? Jag tycker det är super fint och matcha saker, men bryr mig inte så mycket om det. :)
det är sjukt fint och samma schabrak i rooosa!

till jenny

en dag kvar

Börjar faktiskt bli lite små nervös inför imorgon men det kommer gå bra :D
Jag vet vilken häst jag fick, men tänker inte säga den än. haha. Det kommer ut imorgon ;)
Vet inte vad jag ska göra idag, kanske vara med nån kompis eller något. Är ganska nöjd med den nya designen, men ska ändra lite i headern så att det kommer in lite nya bilder. Vad tycker ni? :D
alltså finns det snyggare?! :D
 

mitt mest hemska hästminne

Hmm, denna var svår ;)
Det har inte hänt så mycket dåligt med mig faktiskt, som tur är :) Har trillat av 4 gånger, men inte blivit skadad någon gång. Lite ont i rumpan kanske ;)
Men om jag måste välja något, är det 2 "små" saker. (inte såååå farliga)
 

äntligen!

Har fixat klart designen nu, kommer nya bilder på headern sen efter måndag men det får ni se då :)
Nu åker jag iväg till mormor. Tidsinställda ligger ute och kommer upp senare. Ha en bra påååskk!

påsk

VEMS NAMNSDAG?

Holger var en häst på ridskolan som jag älskade efter första gången jag red honom. jag har tävlat honom en gång och det gick bra men höll på att flyga av bara. Han var en skimmel och stog i boxen där hampus står nu. Han blev uthyrd (såld?) för att han trivdes inte som ridskole häst, började gå runt och runt när man skulle fånga honom i boxen. Man provade att ställa honom i spilta men det gick inte.. Han trivdes inte där.
Holger var en super häst och jag vill super mycket ha tillbaka honom till stallet!

Påskafton

Godmorgon!
Idag är det påsk och jag ska till min mormor och äta lite mat och godis såklart ;) Vaknade halv 10 idag, ska hämta frukost för jag är jätte hungrig. Sen ska jag ta datorn och göra lite tidsinställda!

#7days7stories

Börjar på måndag :)

NY KATEGORI - HAMPUS

Nya kategorier har kommit in på min blogg. vad handlar de om?

HAMPUS: Hampus är en C-ponny som är 139 i mkh. Jag har ridit honom kanske 7-8 gånger och är alltdi glad när jag får honom! Innan stog han i en spilta och i början var han en liten tjurskalle, som hotade med att sparka och bita en när man gick in till honom. Först var jag alltså lite rädd för honom och ville inte alls ha honom.. Men efter ett tag när han varit på ridskolan och "vant" sig med  att det faktiskt kom in ridskoleelever och ridlärare till honom hur mycket han en höll på så slutade han. Inte helt, men inte lika mycket. Nu står han i en box för att ridlärarna ska ha mer koll på honom när han är med på lektion. Det är inte alltid stora elever som rider honom ;) Och det blev så mycket bättre när han står där, han  har inte lika stor chans att sparkas då man inte behöver gå ut och in från spiltan när man ska hämta nya bortstar och så.

 

Min tid med Hampus? Har inte tävlat honom nån gång men ska kanske göra det nu på måndag. Har bara haft honom på hoppningen på lektion, och han är jätte bra! :)

Hampus är...

* pigg 
* bra på att hoppa

* lite tjurig ibland

* jätte fin på hela kroppen, alltså hur han är uppbyggt, ser ut som en liten arbetshäst <3

* busig ;)

 BILD PÅ HAMPUS FINNS I MIN HEADER

Vill ni veta något mer är det bara att fråga!

**HÄRKOMMERBILDER PÅ HONOM SNART**

Lottning av hästar

Till tävlingen på måndag fick man önska hästar! Jag trodde bara man fick önska en (?) men men fick skriva 3. Jag skrev 1. Chicago 2. Hampus 3. Hoffman. Hoppas såklart på chicago men hampus också :) "lottningen" har varit idag så jag vill gärna åka ut till stallet och kolla vem jag ska ha! Vi kanske ska göra det, och åka till min kusin. Vi får se ;) Såhär ser min anmälningslapp ut: (typ)

Ska iallafall åka med mamma till platagen eller nåt och köpa blommor. Sen får vi se vad vi gör senare! Längar iallafall till tävlingen, och det kommer bilder därifrån + bild till min nya header! Är så trött på min jag har nu och den är så sjukt ful haha ;) det blir braa.

Random men det stämmer in på mig..

 

CHICAGO

Fullständiga namn: Chicago
"Tilltalningsnamn": Chicke dicke HAHA
Född: 1994
Ras: Korsningponny
Mankhöjd (och kategori): 140 i mkh, c
Färg och tecken: Skäck, vet inte mkt om tecken :)
Utbildningsnivå i dressyr och hoppning (skriv klasser, hästen behöver inte ha gått de utan det handlar om utbildning!): Vet inte det heller. Men han hoppar väl 80 90 cm kanske
Favoritgren (hästens!): Hoppning? SPRINGA!
Klasser hästen gått (dressyr och hoppning!): -
Högst hoppade hinder med ryttare: (behöver inte vara du) Vet inte heller
Favoritgodis: Alla gillar väl äpple haha :D
Något mindre bra som din ponny gör: Han blir kanske tjurig när han fäller, men han är bäst ändå♥
Något som gör din ponny speciell: Han är pigg och helt underbaar!
Bästa hästkompis: Vet inte ;)
Min häst är: pigg, jättebrapåatthoppa, underbar, snäll och fiin !
Min häst tycker om: att hoppa, springa
Min häst är bra på: hoppa, springa ;)
Jag har ramlat av (skriv antal gånger du ramlat av från just den hästen): 0
... Och h*n har varit min i så länge: inte min--
Ni hittar oss här: (blogg/hemsida om ni har) www.orks.nu

:D

Fredagen

Godmorgon! Tänk att vi skulle sitta i skolan idag igentligen... Så himla skönt med lov!

Jag ligger fortfarande i sängen, vaknade för en halv timme sen! Idag ska jag inte göra något speciellt. Måste göra en design till Alicia, göra lite blogg inlägg och bara va hemma och ta det lungt :) vad ska ni göra idag?

Hampus

Kvällen

Idag är det torsdag, har inget och göra och det är riktigt skönt! Ligger i soffan och kollar på real housvieves of atlanta :) Har ont i huvudet så orkar inte tänka eller något. Ska åka och handla nu visst? Hejdå!

Hampus

ridlektionen igår, ♥ hampus ♥

Igår var det onsdag = ridning. Jag fick en häst som hette hampus, trodde jag var för stor för honom men tydligen inte :D Innan har han stått i en spilta, men de har flyttat honom för att ha mer koll. Han brukade sparka och bitas när man gick in till honom.. Men nu står han i box, så det är mycket enklare och han är snällare!
Hämtade iallafall grimman och satte fast honom. Började borsta med en magic brush, han fällde inte så mycket utan det hade åkt av (det mesta). borstade med vanliga borstar och kratsade hovarna!
Sen hade vi hästkunskap, vi gick igenom lite olika redskap i stallet och låte sånt! I ca 45 minuter, lite mindre tror jag.
Essi (ridläraren) sa att vi fick rida barbacka men att hon ändå ställde samma krav och så. Jag red barbacka, även fast jag vet att han kan vara lite busig och skumpig ;) Och ja det var han. skumpig alltså. Men vi hade mycket galopp och där var det jätte skönt att sitta!
Vi övade på förvänd galopp, såhär:
Så man kom ju in i vänster galopp tex, så skulle man ju in på en båge med "fel" håll på svängen, så det  var jättekul, :D Hampus var super duktig! En gång när han vi skulle svänga in, så sprang han vidare rakt, då tog jag spöt framme på bogen. Då blev han arg och drog ner huvudet och skulle börja bocka, men tryckte på honom och lät han springa rakt fram. Red ju barbacka haha ;)
Det gjorde vi i båda varven, sen körde vi lite tempoväxlingar och så!
lektionen var jättekul! :) Videon håller på att laddas upp!

PÅSKLOV

hejhej, vad har ni för planer? Här kommer mitt påsklov 2013!
 

kallt!

halloj och godmorgon! Idag är det torsdag, och vi har ute gympa nu direkt på morgonen halv 9, UTE! oh my god. Kommer vara as kallt, men kul ;) Ha en bra dag, ska äta frukost nu!

Hampus

Fick en häst som hette Hampus, har inte haft han på jätte läge och trodde att han var för stor? Vi fick rida barbacka så gjorde det. Han var as skumpig och höll på att busa lite då och då. Men flög inte av haha. Söti <3 jaja, vad vi gjorde och så får nu veta imorgon!

Today is finish, eller vad säger man ;) Öva på spanska till spanska prov imorgon? Taggad? Nej

Godnatt :*

tidsinställt

Hejhej! Lektionen börjar nu, så är antagligen påväg ut till ridhuset, i stallet eller så är jag redan uppe på hästen. :p Eftersom jag kommer hem ganska sent, kan jag inte skriva om ridpasset idag, men det kommer imorgon. Film också.
honom vill jag ha <3
Tänkte filma vad jag gör i stallet innan lektion också, så det kommer ut ikväll eller imorgon!

ridning!

Tjo! Äter pannkakor idag igen, ska snart klä på mig ridkläderna och åka till stallet! om ca 20 minuter!
Hoppas på Reflex idag faktiskt :D Längesen jag red honom och vill rida han igen!! Till alla er som kommenterade på det inlägget, tack! Det är inte min häst, utan en ridskole häst. Han är en HÄST inte ponny ;) Han är 6 år (?) och är underbar och mysig! Om man tar en pigg borste och borstar på han stjärna imellan ögonen typ, så sänker han huvudet och typ somnar! Så söt ♥
 
Fick kommentar på skorna också
De är märket NIKE, kommer från inter sport. kostade 599 kr :) SUPERSKÖNA!
 
Annars? Mycket frågor, så ska svara på de SNART, vill ha lite mer ;) Ha en bra onsdag!
 

Onsdags ord

Onsdag = FYSIKPROV!!
= idrott
= ridning
= sova

Oj konstigt men det är vad jag ser fram emot mest idag (inte prov men var tvungen att ta med det ändå)...

Snyggisar!

Godnatt!

PONNYAKUTEN NU!

Kom på att jag missat sjukt mycket ponnyakuten avsnitt, så ska lägga mig i sängen nu och kolla på ett avsnitt. :*

Panik!

Har inte kunnat komma in på blogg.se förrens nu. Det hade hänt något!
Men har suttit och pluggat fysik och spanska, har 2 prov nu de närmsta dagarna. Känns bra nu, efter 3 timmars läsning ;)
Jag har super bra statistik och undrar vad ni vill läsa om? Jag har inte mycket att göra tidsinställda om, och ni kanske har några tips?
 
Tänkte iallafall berätta om min skoldag idag, som jag trodde skulle bli en super tråkig och slö vanlig tisdag, men nej! På morgonen samlades alla i år 7 ute i matsalen, och det "delades ut priser" till alla klassers bästa kompis ang. skolarbete! Min bästa kompis vann det, och hon fick ett fyllt pårkägg. Gissa om jag blev avundsjuk haha... Efter det gick vi tillbaka till klassrummet och fick då reda på att vi skulle på studiebesök på polisen! Vi hade skrivit frågor, men de sa att polisen skulle komma till oss. På med jacka och väska sen tog vi bussen ner til stan.
 
När vi kom dit fick vi vänta lite först, sen fick vi gå in i ett typ konferansrum och ställa alla frågor till honom. Att vara polis verkar vara sjukt intressant och häftigt jobb :D Iallafall, sen fick vi gå till cellerna där personer kom in som hade blivit påverkade av något på dagen (oftast). Vi fick gå in i en cell och det luktade skit där inne.. Sen fick vi se på gemensam toa (det var några som ville det) och det luktade ju inte vanilj där inne om man säger så... haha.
 
Sen fick vi gå ner i garaget och där fick vi sitta i en poliiisbil. Alla tryckte in sig där bak, och en på sätet där fram. men han hade inte öppnat förardörren så ingen satt vi ratten. När han öppnade dörren var alla redan inne i bilen så då fick jag sitta där fram, cool *host*
Sen fick vi se motorcyklarna också!
Eftersom detta tog lång tid, så missade vi lite av matten. Tur, för just då kände jag inte att jag skulle orkat så mycket mer lektioner innan lunch... Men vi hade matte i 15 minuter.
 
Sen MAT, var inte super god mat så gick hem och åt. Tillbaka till skolan snabbt, eftersom vi bara har 30 min lunch.
 
Spanska kände jag inte för heller, men det var en bra lektion där också. Vi fick vara i data salen och öva till provet, i ca 1 timme ;) Sen efter det - syslöjd. Första lektionen = mycket prat, men ska iallafall föra en tygväska för det är ett "tema" att man ska återvinna tyger? Så ja, ni får se den när den är klar ;)
 
Sen kom jag hem och åt lite pannkakor, som jag alltid gör och som ni redan visste. Fick inte igång datorn då heller, vi hade virus? Så fick bli lite mobilbloggning :) Klockan halv 5 kom pappa hem och hämtade mig och Jenny, så åkte vi till Stadium. Skorna jag skulle köpa var slut. Så vi gick till intersport och köpte de nog skänaste skorna jag någon sin haft! Ett par nike skor för 600 kr. Super snygga också :D Fick också med mig 3 par strumpor!

Hem, och nu sitter jag här med datorn i knät. Kollar lite på fotboll, faktiskt inte intresserad. Men min syster har tagit tv så kan inte kolla på något annat..
Har ni haft en bra tisdag? :D

Sy slöjd y panqeqes

Panqeqes är på spanska men vet inte om det stavas så... ;)
Är hemma nu, hade syslöjd på sista lektionen... Sitter och äter pannkakor (standard) och ska till A6 idag istället. Hoppas det jag ska köpa finns kvar!

TISDAG

Hejhej! Idag blir ni utan uppdatering hela dagen tills jag kommer hem. Har inte hunnit skriva några tidsinställda, och kan inte göra det nu heller. Igår kollade jag på Top Model och hade ont i huvudet. Så im sorry, men ni får inga inlägg :/ Kommer såklart när jag kommer hem! 
 
Tisdag är den segaste dagen i skolan, men nu kör vi! Är trött som vanligt, mår inte 100, men skolan here i come..
Kul att ni ställer frågor!! Svarar på frågorna när jag tycker det har kommit in många ;)

ovisade bilder ♥ REFLEX ♥

FRÅGESTUND

Tidsinställt

Träningen är slut nu, ska åka med pappa till tror jag a6 och köpa nya löpar skor, på rean ;) Allt är typ jättebilligt!

Visar vad jag köpt när jag kommer hem!

 

hemma

Tjo! Slutade tidigt idag, 13.55.
Är hemma nu, ska äta och skriva lite inlägg, kolla bloggar och sen gå på träningen som börjar halv 5!
Statistiken är super bra, och undrar en sak! Är det något speciellt ni undrar om mig? Ska vi starta frågestuund? ni välger!
MIN BILD! kopiera inte
 
 

följ mig!

på instagram @ mmaalliinw
Senaste bilderna:

STÅ FAST FÖR DET MAN SÄGER

En sak jag stör mig på hos bloggare är att
1. de tror att de vet allt, men  gör det igentligen inte.
2. bara för att deras blogg har blivit "stor" (större) blir de plötsligt mer kaxiga och svåra att prata med.
3. känsliga?
 
Har märkt det hos personer, när man skriver till den personen och typ frågar "läs min blogg?". (Jag brukar skriva det till vissa, men då kopierar jag det jag lagt in i bloggrupperna på fb.) Som svar får jag k eller okej. När de förut skrev, Okej :D Kolla min! www.blablabla . typ
Tycker det är störande, har bloggen blivit större behöver man inte bli stöddig mot andra människor. Man måste vara tuff i bloggen, stå för det men skriver och kunna svara på både bra och dåliga kommentarer. Men aldrig bli kaxig.
 
Och det är också en sak. Man vill väl skriva något så att dom som läser inlägget, gillar det! :)  Men alla gillar ju inte samma saker, kommer jag med en åsikt om något och en person inte gillar det och kommenterar det. Kan man du inte bara säga att det är en hat kommentar. Visst det är en neg-kommentar mot din åsikt, MEN den personens åsikt är ju inte fel?!
Hatar att se storbloggare som skriver om och om igen att alla "hat kommentarer tas bort" och det vill jag inte ha.. På instagram osv. Alla måste säga vad de tycker, men inte gå över gränsen.. Man säger det man vill på ett ok sätt, inte överdriva. Du kan kommentera en blogg anonymt, men kom ihåg, bloggaren ser din IP och kan snabbt ta reda på vem du är ;) 
 
Har du en stor blogg får du vara beredd på att ta "hat"kommentarer, alla 6552255842 invånare  i Sverige tycker inte likadant.  ;) Tro aldrig - ALDRIG att du kan ha en väl-läst blogg utan att få en dålig kommentar! Är den lite för mkt, skriv inte ut personen på din blogg i ett inlägg, ta bort kommentaren och gå vidare. Världen går inte under för det..?  
 
Får ni mycket kommentarer på eran blogg? :D Positiv/negativ?
 
 
  
 
 

Måndag = skolan

Godmorgon! Idag är det måndag, slutar klockan 13.55 idag, slutar tidigt idag :D Har bråttom så hinner inte skriva mer, men det är 3 tidsinställda idag som kommer ut!
Såhär ser jag ut idag!:

godnatt

Kommer alltid ett sånt här inlägg.
Men idag har jag städat, kollat på fotboll och varit hemma och tagit det lungt. Har inte så mycket och skriva om dagen :)
Om ca 2 veckor ska jag börja tävla igen, och det känns hur bra som helst! Hoppning blir det denna gången också, vem jag får rida, vet jag inte än, och tänker inte säga ändå förrens det är klart. Bilder kommer såklart därifrån!
Nej, nu ska jag sova. Tack för fina kommentarer även idag! 3 tidsinställda inlägg ligger uppe tills imorgon, så att ni får något och läsa. Godnatt :)
 

nu och förr

fler bilder

söndag

oj halva dagen har redan gått. Inte haft en tanke på bloggen idag. Har städat och fixat min smink låda! Ska iallafall CYKLA upp till rip och kolla när min syster spelar fotboll. Ska fota henne lite också!
En ganska tråkig söndag. Imorgon är det måndag och skola.... :/

Godnatt 23/3

Godnatt nu. Imorgon ska jag fixa ännu mer med designen! Skrev också fel rubrik i förra inlägget, men jaja. Bjuder. Godnatt :)

Godmorgon lördag!

EARTH HOUR! Släck alla lampor, ta fram kort leken och umgås i en timme (?). Stänger av mobilen också. Hoppas ni alla har en bra lördag kväll! Ska kolla på tv i 10 minuter till, sen släcka!

HUR MAN LÄGGER IN HEADER

Hanna: Hur ändrar man header? Min blir alltid så liten!!
 
Jag hade också detta problemet, innan jag lärt mig.
SÅHÄR GÖR DU!
 
1. Du trycker på Arkiv > bilder. Där laddar du upp den header du vill ha. Har du en kod som det ska vara en header som är 875x450, laddar du upp bilder i 1000.
 
2. Innan du går in i din stilmallkopierar du din headers fullstora länk.
 Så går du in i din stilmall & letar du något som ser ut såhär:
 
3. Efter ordet backround står det #FFFFFF. Det spelar ingen roll vad det står eftet #.  Om det inte redan står, skriver du dit url och 2 paranteser (). Innanför de paranteserna klistrar du in länken från din bild.
 
4. Nu är bilden inne, är det en vit kant runt, tar du bara och skriver 0 istället för det som står efter padding-left, padding-bottom och padding-top.
Frågor? Kommentera!
 
 

rubrik

Har hunnit med mycket idag. *host* Har gjort en hel design till Hanna, gjort ny header till mig (inte avancerad alls), fikat på stan, haft träning och ätit godis! Är super trött och ska bara sitta resten av dagen. Göra blogg inlägg till er och läsa era bloggar, STANDARD. Nu ska jag skriva önskeinlägg, vi höreeesss

bild från igår

Ändrat

Hej :) ändrade planer. Vi tog inte en lugn kväll hemma, vi åkte ut till kusinerna och åt mat. Nu sitter vi vid bordet och några kollar på fotboll! Kan nog skriva lite inlägg då! :D

Bloggar jag läser

Har gjort ett sånthär inlägg innan, men det har blivit lite nytt osv.
 
WWW.NELLIEBERNTSSON.SE ♥ vem läser inte?
WWW.AHAGENFJARD.BLOGG.SE
WWW.BPOONYSAR.BLOGG.SE ♥ ibland!
WWW.NATTSTAD.SE/ELINFOHLIN
WWW.NATTSTAD.SE/AMANDIS
 

Fredaaaag

Hej, kommer komma många ny bilder idag. :) Har tagit bilder när jag hoppade trampolin, handvolt m.m! Det ska ni få se sen! Måste sätta mig och göra massa tidsinställda, både till imorgon & ikväll. Ska vara ensam hemma med mamma idag, så kommer inte blogga någonting. Kommer nog ett inlägg sent, imorgon ska jag sätta mig med 2 designers som ska fixas, fotbollen & jag måste ta nya bilder till headern. Tycker det blev ganska fint med en bild så som det är nu. Men ska göra bättre kvalite på bilden, som ni ser nu är den suddig. ;) Hoppas ni alla har en bra fredag!! ♥

Läggdags?

Är trött, har lång dag imorgon + skridskor och lite annat som gör mig trött och irriterad.. Så ska gå och läggs mig nu. Statistiken är fortfarande bra, men är inte helt nöjd. Vet att ni alla kan kommentera mer. ;) Ska snart byta blogg (kanske portal) och blogga med en annan person! Ni får veta mer när det närmar sig. :) nu säger jag godnaaatttt!

min kamera

Hej! Eftersom ni verkade tycka bilderna som jag tagit med kameran var fina, tänkte jag tipsa er om den BÄSTA kameran evveeer!
Jag har en NIKON D3200 som jag och min syster fick i julas. Vi hade velat ha en kamera länge, men antar att de väntade till jul :) När vi öppnade paketet blev vi ju helt hyper och kramade mamma & pappa säkert 100000000 gånger. Sen satte vi ihop den osv! Man fick med själva kameran och ett objektiv till kameran. Det är det enda jag använer när jag fotar! Man behöver inte köpa till någonting för att få super bra bilder! (om man vill ha stativ och väska får man köpa det).
 
POSITIVT MED KAMERAN
* fokuset är sjukt bra
* man kan ha 12 olika "inställningar" (tex utan blixt, AUTO, poträtt bilder)
* det finns en GUIDE
* den är liten och smidig men tar ändå sjukt bra bilder
* den är super bra, så man behöver itne lägga ut pengar på objektiv och sånt
* man kan filma och ha auto focus när men filmar
 
NEGATIVT MED KAMERAN
* man kan inte zooma så mycket, men ändå mycket haha
* när man ska lägga in bilder på datorn, måste man ha mycket minne. Bilderna har hög upplösning (går dock att ställa in
* det låter mycket när den ställer in focus när man filmar
 
vet inte vad den kostar, men ni kan ju kolla på tex media market eller nåt. Den heter NIKON D3200 och är en SYSTEMKAMERA.
 
I LOVE IT! ♥
**BILDER MED KAMERAN**

rubrik

Tjo! Hoppas ni blev lite underhållna av mina listor igår. Visste inte alls vad jag skulle skriva för tidsinställda.
Men nu, är jag hemma och tänkte skriva om gårdagens ridpass! Har en video, men den kommer inte ut nu.
 
jag fick Benito igen. En  ponny som är  139 cm i mhk. Vi hade tydligen hoppning? visste inte det haha. Våran ridlärare var sjuk, så vi hade en annan som hette Rebecca. Hon var jätte bra :) Vi övade på att räkna galoppsprån, och lägga til/ta bort språng imellan. Gick jättebra! Men först fick hästarna har sin egen galopp, vi bromsade alltså inte. När benito hade det, kom vi alltid långt ifrån sesta hindret så fick trycka på så han tog ett längre sist. Då hade vi 5 språng imellan. Efter det, skulle man lägga till ett språng, gick jättebra!! Fick in 6 galopper då!
 
tråkigt inlägg kanske (?) men vi fick inte hoppa så mycket eftersom det var 3? som red igen, så man hoppade typ 4 gånger var kanske :)
Nu ska jag skriva inställda, kom med ideer vettja!

Godnatt! 💗

Lista 4 JUST NU

HEJ DETTA VAR INNAN JAG ÅKTE TILL STALLET

Hur är du klädd: mörk blå jeans, en randig tröja, vinröd halsduk och svarta strumpor

Vad tänker du på: vad jag ska svara på de olika frågorna :)

Vem saknar du: ***...

Vart vill du resa: afrika, grekland, SPANIEN!

Vad gorde du innan du började skriva testet: bloggade och åt nonstop

Vilken av det motsatta könet kommer du först att tänka på: ***

Vad lyssnar du på: x you - avicii

Vilket humör är du på: glad och super taggad inför ridning!!

Vilken ätbar sak är du sugen på: mer nonstop

Hur mår du: bra, har lite ont i magen

Vad gör du nu: skriver

Vilka hemsidor är du inne på: blogg.se, orks.nu, list och facebook

Vilka är hemma hos dig: jag och min syster!

Lissta 3 JAG

ÄR DU? ---

1. Är du snygg? - vet inte

2. Är du fet? -  nej verkligen inte

3. Är du smal? -  ja

4. Är du en tönt? -  ibland

6. Är du sjuk? - ibland

7. Är du feg? - beror på vad det gäller :)  men tar nej på det

8. Är du törstig? - ja faktiskt haha

9. Är du 15 år? -  14

10. Är du rik? -  nej

11. Är du fattig? -  nej

12. Är du smart? - ja

13. Är du shoppingsugen? - nej inte just nu

14. Är du retsugen? - nej?

15. Är du saknad av någon? -ja ♥

SKULLE ---

1. Skulle du vilja vara längre? - nej, kortare

2. Skulle du vilja väga mer? - ja

3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? -?

4. Skulle du dricka dig full nu? - ? nej

KAN ---

1. Kan du vifta på öronen? -  nej

2. Kan du slicka dig på näsan? -*måste prova* nej

3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja

4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - vet inte, om jag var själv. ja 

5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - festar nt

6. Kan dina vänner lita på dig? - ja

7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - kanske, mer åt nej

ANTINGEN ELLER ---

9. Pierca tungan eller näsan? -   näsa

10. Vara seriös eller rolig? - både och

11. Brinna upp eller drunkna? -  åh, vet inte

12. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - föräldrar?

SVARA ÄRLIGT ---

1. Tycker du om någon just nu? - ja

2. Sol eller måne? - sol

3. Vinter eller höst? - höst

4. Soligt eller regnigt? -soligt

OM MIG ---

1. Hur mycket är klocka just nu? -  16,34 när jag skrev detta inlägget

 . Fullständigt namn? - Malin Wallin

3. Vart vill du bo? -  jönköping

4. Hur många barn vill du ha? -  vet inte

5. Vill du gifta dig? - vet inte

6. Är du kär? - nja, gillar en

7. Favoritårstid? -sommmar

 

HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA ---

1. Kysst någon? -  nej

2. Blivit kramad? - ja♥

3. Känt dig fånig? - ja

4. Saknat någon? - ja

5. Ljugit? - nej

Lista 2 SNABBA FRÅGOR

Pizza eller Hamburgare ?  pizza

On eller Off ?  on? off? have no idea

Idol eller Talang ? idol 

Choklad eller Frukt ? CHOKLAD!  

Pircing eller inte ?  piercing, beror på vart 

 

vill ha, vill inte ha - Ja / Nej Frågor

Kärlek ? vet inte 

Pojk / Flickvän ? ja 

Glass ?  ja, vem vill inte?!

Tuggummi ?  har det

Pengar ? om jag behöver

Piercing ? beror på vart, men vill ha 2 till o öron

Ägen dator ? egen**, ja det vill ja, delar en med familjen

Gitarr ?  har en :)

Nintendo wii ? nej

Playstation 3 ? har

Photoshop ? ja 

presentkort ?  ja

prenumeration på OKEJ ? vet inte vad OKEJ är

 Parfym ?  JA

100 Filmer ? onödigt

Systemkamera ? har redan

Lista 1 PLUGGHÄST?

[ibland] Noterar vad läraren skriver?

[x] Använder flera färger då jag noterar

[/] Jag anser mig själv vara en av klassens pluggisar

[ibland] Det händer i stort sätt aldrig att min mobil ringer under lektionstid.

[x] Jag har alltid med mig en ryggsäck eller annan skolväska

[] Jag har en laptop som jag använder under lektionerna

[x] Mina lärare brukar skriva kommentarer som "intressant lösning" på mina prov

[x nån gång händer det väl] Jag kommer aldrig försent till en lektion

[/] Mitt skåp är prydligt städat

[x] Jag gör alltid läxorna

[x] Jag vet vad jag vill jobba med när jag blir stor

[/] MVG är något jag är van vid att få

[ibland] Att skriva uppsatser är intressant och roligt

[ ] Jag hänger mycket på biblioteket

[ ] Det händer att jag får gå fram och skriva på tavlan inför klassen

[x] Mina klasskompisar frågar ofta mig om hjälp med sina uppgifter

[x] Jag har någon gång blivit kallad plugghäst eller geek på ett skolämne

[ ] Jag hänger med nördarna

[ ] Jag kan programmera och annat som ingen annan kan

[ ] I matsalen sitter jag inte med mainstream gängen utan med mitt egna lilla gäng eller för mig själv

[OM MAN HAR PROV, ja] Rasterna är till för att vila hjärnan och plugga lite i förväg till nästa lektion

[ ] Jag stannar kvar i klassrummet efter lektionen har slutat och diskuterar med min lärare ganska ofta

[ ] Jag har suttit kvar i skolan tills den stänger fler än en gång

[ ] Mina vänner har konstiga intressen

 

 

lite snabbt

hej! Idag är det onsdag = ridning!! Ska snart byta om och åka ut mot stallet. Ska bli så himla kuuul :D Häst byte idag, så vet inte vem jag får. Men det får ni veta sen!
 
Har iallafall ätit nu, ska ta något och dricka. Sen bara skriva klart lite inlägg och sen byta om! Hinner inte så mycket :) Slutade 15,25 förresten. Har inte skrivit så mycket det senaste, men har hänt lite saker. Men nu tar jag tag i det igen! jaja, hinner inte skriva mer nu. Vi får höras ikväll helt enkeelt :)
repris, men tycker den är så SJUKT söt! Och hon var så söt också, när man håller in avtryckar knappen på kameran på halvt, så blev hon helt stilla. Sen när jag hade tagit korten (det kommer ju ljud då också) så började hon röra på sig. <3 Kanske bara slumpen men kul, right? :D

fler bilder på ♥ sanny ♥

ont i magen

som ni hör på rubriken så har jag jätte ont i magen. Är inte alls på blogg humör.. Måste öva till test i kemi, hatar kemi och fattar inget. jaja, måste öva till det iallafall.
 
Imorgon är det ridning, ska bli riktigt kuuul! Har hästbyte imorgon så vi får se vem det blir :) Skriver mer senare!

LÄSVÄRT!

hej
läste text på www.ahagenfjard.blogg.se SÅ LÄSVÄRT! Vet att det är såhär på min ridskola också. folk som slarvar med att ta hand om hästen före och efter ridning.
"Är trött på avensjuka och allt sånt, så tänkte bara dra en kort historia om hur mycket jag kämpar för det jag vill ha.
-En ponny
 
Jag satt inte hemma och lipade över att jag inte fick en ponny, hur mycket jag än ville ha det. För jag vet, att det lönar sig inte att få det man vill ha när man är liten. Man ska lära sig att ta eget ansvar och till en början visa att man klarar av ridskolans ponnys. Man ska inte säga att ponnyn är dum bara för att den inte gör som man säger, det kan va en ung som gammal är hästen outbildad i just den saken och man inte har tålamod.. SÅ SKA MAN INTE HA EN PONNY. Dock så vet jag att jag har lång uthållighet när det gäller hästar, har lärt mig att det inte är leksaker.. och det är den första reglen för att ha en häst, mycket tålamod!
 
Andra reglen för att man ens ska sitta upp på en häst är att den ska vara välborstad innan ridpasset och välborstad efter ridpasset. Man ska inte komma in i ett ridhus med en smutsig häst och tro att hästen ska prestera bra om det är något som skaver. De flesta ridskolehästarna på vissmålen har skav, jag tycker serriöst synd om dom hästarna (ofta shettisar) som aldrig har någon bra ryttare på ryggen som borstar ponnysarna VÄL. Enligt mig ska man borsta minst en halvtimme före och efter så man vet säkert att smutsen är borta. Detta är den mest GRUNDLÄGGANDE reglen över ridsporten.
 
Tredje reglen för att ha en egen ponny är att man ska kunna veta om sjukdomar & skador. Ganska grundläggande den med, detta är inget man lär sig på ridskolan ohnej! Kan man inte sånt tycker jag man ska börja med en medryttarhäst så man får en vägledning. Eller gå någon speciell kurs för sånt. Det är ju serriöst synd om hästen om den ska gå ett ridpass när den är halt och ingen vet om det. Så kan man inte sånt som ändå är väldigt grundläggande så ska man ABSOLUT INTE ha något. (undantaget är väll om tillexempel föräldrar vet om sånt eller syskon).
 
Regel nummer 4 är att man helt enkelt ska rida bra, inte rycka i munnen eller banka sönder hästen med sporrar om den inte lyssnar på skänkeln osv. Man ska rida en måttlig mängd per dag och visa att man har tid och bryr sig om sin häst. Man ska ha ridit i ex antal år så man förstår att ridsport är så mycket mer än bara rida. Man ska kunna tänka sig att rida ut även om man tycker det är tråkigt och man ska tänka det bästa för din häst hela tiden! Och det kanske tar.. 3  år att lära in? Så enligt mig ska man ha ridit i minst 3 år.
 
Ni ska bara ha en ponny/häst om ni är villiga att ta ansvaret för ett stort djur, men ett tips; börja med små sjur."

DETTA ÄR SKRIVER AV ALEXANDRA WWW.AHAGENFJARD.BLOGG.SE

Kvällen

Tjo! Sitter i soffan och vilar benet. Har så ont :/ hoppas det blir bättre.. Ska iallafall se om jag får på mina lösnaglar idag, annars blir det imorgon :) snart kommer inlägget upp! Enjoy ;)

ÅSIKT

kommer komma ett sånt SMASHINg inlägg sen, säger jag bara.
Inte skriver utav mig, utan en annan tjej jag känner
Tro mig, det är BRA

HOME

Varit en lugn dag idag, förutom att vi åkte skridskor. inte kul.. Sitter framför datorn och bloggar, standard right :)
 
Är inte med på träningen idag heller. Har fortfarande ont och är rädd för att få en skada igen.. Nejtack!
Ska göra tidsinställda nu, facebook och smsa med kompisar, något spec ni vill läsa?

Skolan

Hinner inte skriva mycket nu, men börjar halv 9. Kommer INTE uppdatering under dagen. Har inte hunnit göra några tidsinställda, och hinner oftast inte i skolan heller. Sorry for that :( men ni får ha en underbar måndag!

Gammal bild från i somras

day is over

Hej hej och godnat.. Sanny är hemma, jag har ätit klart. Känns som jag kommer rulla fram haha. Måndag imorgon, SKOLA.
 
Hoppas att ni kommer tillbaka imorgon! :)

converse? hjääälp!

Ska köpa converse, men vet inte vilken färg. Gillar mest vita, men ska kanske ta något annat?
vilken färg tycker ni är finast?! (behöver inte va nån på bilden) svara så får 3-5 av er länk!
 

Dagen hitills i bilder

Min syster jenny, började göra water nails, så testade det jag med. Ganska svårt att göra, tipsar om det OM ni kan göra det. Annars är det waist of time, riktigt svårt att få till det.
 
Sen åkte vi till a6, köpte ett par jeans & 2 t-shirts! har inte bild på de, men det kommer.
 
Efter det, ringde mormor och frågade om vi kunde ha Sanny idag. Såklar vi kan haha :D Nej men jag älskar henne!♥
ingen bild är redigerad, endel bilder blev ljusa men det är för att solen lyste rakt in på kameran! 
 
Ska äta mat snart, titta på hockey och svara på era fina kommentarer!♥
 

jeans

Behöver nya jeans så åker till a6 med mamma! Ska kolla efter dessa snyggingar:
 
Från HM! visar vad jag köpt när jag kommer hem :)

ridbyxor

Satt och bläddrade i Hööks vår/sommar katalog och hittade 2 par jätte fina ridbyxor, ska köpas när jag har pengar!!

BRA MUSIK

 
 

Godmorgon läsare!

Hej! Får se va "söndagen har att erbjuda". Nej men har inget planerat faktiskt. Skulle stått i fiket nu uppe på rip, men matcherna blev inställt=inget folk ;) skönt faktiskt

Har luggit vaken i sängen nu i typ en halv timme (?), skriver blogg inlägg nu.

Brb, time for breakfast :)

rubrik

Blev en lungn dag idag :) Skippade träningen men gick och kollade ändå!
Fikade på morgonen, har ingen bild därifrån..
 
sen kom jag hem. Åkte och hämtade pappa och direkt till city gross, vi skulle handla lite + jag ville ha godis, så ja :) Varit hemma och tittat på tv och ätit godis! vad har ni gjort idag? :)
ingen bild är redigerad

Fråga från Stina

Stina frågade om jag kunde visa vad jag fick i goodiebagen, ja såklart det kan jag!! Kommer ett inlägg om det senare i eftermiddag ,när jag tagit lite bilder :D

Planer för dagen

Lördag, har träning halv 12 men vet inte om jag ska gå på den pga mitt lår. Är rädd att sträcka det igen som jag gjorde för ett tag sen.(hade ont jätte länge, mer än en månad..) får bestämma mig snart.

Ska in till stan nu med mamma & mormor och ta en snabb fika på Napoleon + gå in på hemma kväll. :D ska bli så gott!

Bilden är på den salen vi var i och gjorde gymnastik:

Sjukt *

Det ska inte va djur bra i det förra inlägget SJUKT BRA**

Veckans

Veckans bästa: Igår när det va gymnastik i KFUM, vill göra det igen :D
Veckans sämsta: Har ont i stortån, även fast det bara är en tå så är den helt blå och kan inte röra den..
Veckans fulaste händelse: Fulaste? Vet faktiskt inte riktigt
Veckans låt: Den man hört mest är You - Robin Stjernberg. Tycker den är djur bra!
Veckans borde ha gjort, men inte blivit av: Läxorna... Det blev av men i sista sekund.
Nästa veckans se fram emot: Ridning, att det snart är lov! <3

Godnatt

Träning imorgon!
Tar det lugnt, har sträckt mig i låret idag efter mina aktiviteter i KFUM ;) kul var det!
Godnatt lovers and haters

min roliga dag!

Som ni märker så blir det inte inlägg på dagen. Men hinner inte i skolan hehe :)
 
Iallafall. Idag är det fredag. har haft elevens val nu på eftermiddagen, sen gick vi direkt till KFUM där det var något tjej event. Vi va bland de 100 första så vi fick goodiebags eller nåt, så fick lite saker. Det var jättemånga saker man kunde prova på, men hade redan passat tiden så jag skulle göra det jag ville! Var där med en kompis!

Först gick vi till klätterväggen, jag klättrade inte, det va B som ville det. Det såg kul ut, men jag ville inte. När hon var klar gick vi i Gallerian (en lååång "korridor" typ) och kollade på alla bord som var framställda! Fanns några roliga saker, men vi gjorde bara en sak. badsalt. haha. Men det luktade så sjukt gott så va tvungen! Gjorde ett ljusblått salt med doft av lavendel typ! Nöjd med det
 
Sen gick vi inte och spelade fotboll i ca en halvtimme. Sen gick vi till den stora salen och hade gymnastik. Ska börja på det & det var kul och testa :D Dom som var där va jättesnälla och hjälpte oss. Gjorde volt från plint,. volt från trampett, volt på vanlig matta, rondett (eller nåt), handvolt, kullebytta och bakåt handvolt mm :D det var AS KUL! ska börja på det! :)
 
Ska kolla runt på några bloggar, sen stänger jag av. Kolla på hockey (-.-) och gladiatorerna tror jag. Ha en bra kväällll!♥

Läs läs läs

Håller på att skriv inlägg på datorn. Men mormor kom hit och vi har precis ätit så aka umgås lite med dom, sen kommer inlägget ut! <3

SKA KÖPA

Så sjukt snyggt nu fram mot våren, ska LÄTT köpa!
Godnatt!

GALEN och JOBBIG dag

belive me
 
Började dagen med ett BEEP test på gympan kl halv 9. Blev helt chockad när han sa det men fick ju köra ändå. Kom bara till nivå 7.6 denna gången, men har hänt något med mitt knä så får ont jättesnabbt... Mitt knä gjorde ont hela dagen efter det åhhhh.  Hade 8.8  som nivå förra gången.
 
Sen 15 minuter på mig att duscha, byta om och gå tillbaka till huvudbyggnaden (ca 5 min) där jag skulle ha spanska. Så kom precis när de skulle stänga dörren -.- När jag skulle hämta mina böcker i skåpet hade jag glömt båda spanska böckerna hemma, och pärmen.. Så fick gå dit med ett block, penna och sudd.
btw, har varit sjuk förra veckan så missade 2 spanska lektioner. Kände att jag var efter, så tyckte det skulle va skönt att ha en lektion så jag kunde fråga läraren osv. Men DÅ säger hon att vi ska ha ett oförberett prov.. eh okej tänkte jag?! Kunde bara en sida helt, de andra gick botten. kommer säkert stå att jag måste öva på allt, för det behöver jag verkligen.
 
Rast i 20 minuter sen mitt favoritämne *host* matte. Trodde det skulle vara en vanlig lektion igen (genomgång + jobba i boken) MEN fick göra prov det också, eftersom jag missade det veckan före. Kändes ändå ganska bra men var inte förberedd och hann inte göra hela provet...
 
LUNCHEN var ju inte en favorit heller, så var super hungrig och hade inga pengar så ja, var hungrig alltsåå.
 
På efter middagen hade vi bild♥ i en och en halv timme. Var inte med förra veckan men vi hade tydligen börjat måla ansikte och huvud. Så idag skulle vi måla ögon näsa och mun (och ögonbryn om man ville). Jag målade ganska tjocka "moderna" ögonbryn vet inte om ni fattar, men ni vet man kan ju forma ögonbrynen och måla i dom. Så målade jag såna och blev verkligen nöjd. Men då sa läraren "nej, du kan inte måla såna, de är för starka i bilden" så suddade hon ut det, och det var sååååååå perfekt :( Så fick måla ett rakt som blev as fult men jaja.
 
Sen hem, äntligen skulle jag göra något som jag ville= åka till hööks och ÖB. Men vad gör jag? SÄTTER MIG PÅ FEL BUSS. Får åka upp till a6, tillbaka till stan, vänta 15 min på rätt buss och sen åka dit. När jag åker dit, tar pengarna slut på mitt busskort.  Men hittade iallafall 4 saker så är lite glad ändå.
 
Har suttit här hemma uppe i mitt rum och skrivit inställda & lyssnat på musik. Ska gå ner och umgås med mamma och dricka chai te. ♥
Hoppas eran dag var bättre än min ;)
 

svar

 Hanna & vendela: "Vad söker du för ponny/häst strl och vad vill du ha den till?

Bella fanns inte på annons eller något. Jag frågade en som ägde ett stort stall i närheten av mig om hon behövde hjälp. Men hon behövde inte så tipsade hon om Linda (bellas ägare). Visar sig att det var en vi kände. Och vi bestämde oss för att provrida.

Sen om du hittar en ponny/häst som inte ser jätte lockande ut. Ge den ett försök iaf. Man vet inte säkert förens man provat. :)"
 
Ponny, runt 140-150 i mhk. Spelar inte roll hur den ser ut men vill inte ha fjording, eller någon kraftig häst ;) Vill ha en häst som är snäll, pigg! Ett stall där det är rymligt och ordning! Ett ridhus, kanske någon ute bana (inget måste) & vägar runt vid stallet som man kan rida ut på någon gång :) 
sen får man ju kolla vad ägaren vill också ;) Det blir ju inte min egna häst som jag bestämmer helt över bara för att jag är medryttare!
Tack för din kommentar!♥
 

Ridning benito

Gick skit. Vi hade skänkel vikingar och sen galopp på långsidan. Han blev så sjukt pigg! -.- halv halt halv halt om och om igen. Men funkade ändå inte.

Benito är svår att få ner i halt från skritt bara. Man får gå in i en vägg för stugan ska stanna.. Sen i galopp, asså herregud :o kunde inte stanna honom, han bara bet fast sig i bettet och sprang. Lyckades iallafall svänga in till mitten men höll på att spring i alla andra.

Är iaf sjukt irriterad på tidningen idag. Kanske gjorde jag fel ibland, men han ska väl lyssna när jag sitter och försöker bromsa? Orkar inte skriva mer, förlåt. Men är inte på bra humör... Så är blogg.se appen så dålig. Skönt att komma hem t pizza iallafall.

Godmorgon onsdag

Skola snart :) Har ridning idag! <3 får nog benito igen! Skriver mer senare :)

letar häst

Blir så avundsjuk på alla som är medryttare/fodervärd på en häst (vad man nu vill kalla det). Vill också ha liksom!!
 
Har tjatat på mamma om att betala 400 kr i månaden och rida extra på en häst en gång i veckan. Men har inte tiden och stallet ligger 40 min från mig med buss.. Så det fixar sig inte och ja, hinner inte med läxor och allt. Men har tänkt att sluta på *** och börja mer med hästar, men är inte alls säkert. Tänker fortfarande på det ..

Men om någon av er är medryttare på en häst (som inte är på ridskolan), vart hittade ni den hästen? Skriv ni en lapp och satte i staller eller nåt? Internet? Tycker det är svårt att hitta en, men när man väl läst om någon man vill kolla på, är den inte i jkpg.. :/
 
Sen om man är medryttare måste man ju också ha något man vill göra med hästen. Inte bara sitta upp och springa varv efter varv i ridhuset, utan kanske ha träningar, tävla m.m.
 
Vet inte vad jag ska göra, vill vara mer med hästarna. Men hinner inte åka ut till ÖRKS på dagarna.. Visst, jag kan åka till jfk och vissmålen. Men 1. ingen känner mig där 2. jag känner ingen häst. och vad ska jag göra där liksom :p
Ska prata med mamma, se om jag kan fixa det på något sätt. Måste göra det!!
 
Lite konstigt inlägg, men kom och tänke på detta och vet inte hur jag ska göra! Ge mig gärna tips på hur man kan göra för att hitta en foderponny/häst!♥
 

3 ovisade bilder - hästar

!!!MOBILBILDER!!!

godmorgon

Tisdag idag, studiedag :D så skönt! Sitter och äter frukost och bloggar. Vad jag ska göra, står i det förra inlägget. :D är 2 tidsinställda som kommer upp under dagen! 

Rubrik

Är hemma från träningen nu. Har lite och göra imorgon.. Kanske åka med min syster till stan, hon ska klippa sig. Sen åka till ÖB, göra läxa tills torsdag och göra design till Hanna. :) Jaja much to do

Har ätit mat , ska kolla på TV hela kvällen. Ullared hehe :D kulkul!

random bild på Gizmo sen jag var och red :)

Pannkakor med vatten

Hej! Slutade i skolan idag klockan 2.  Kom hem och ska byta om till min fotbollsträning!  Hinner inte skriva mer, kommer inlägg senare, hajdååååå

Godnatt

Är jätte trött nu, ligger i sängen och detta blir det sista jag gör idag. Har ätit kvällsmat, kollat TV, ätit 6 bullar med saft och smsat med kompisar! Vill verkligen hitta på något måndag kv och tisdag, har ju studiedag då! Men vet inte nåt än, blir inte stallet som jag sa. :/ synd!
Imorgon är det måndag, lyssnar på lärarna och deras yada yada, hem och fotbolls träning. Vad gör vi? NU KÖR VI 😂

daaaaaamp

Funkar inte at ladda upp bilder så kan inte få med nya bilder! Blir så arg på det :@

Kommer komma tidsinställda, men utan NYA bilder.. Mamma bakar bullar nu så ska fika sen antar jag :) Lägga mig tidigt idag, orkar inte med skolan annars. Kan inte koncentrera mig. hehe.

godmorgon?

Lite sent, men vaknade för typ en timme sen :) Solen är framme och det är jätte fint väder, äntligen!!
Ska inte göra något idag. Skulle varit med en kompis men hon kunde inte.. Så blir en tråkig söndag. Men har studiedag på tisdag, så himla skönt eftersom jag hatar tisdagar :D
Kommer mer uppdatering under dagen, vet inte vad jag ska skriva nu hehe :) Hejdå!
 
 
 
 
 

Min vecka

hej :) Hinner inte göra en bild nu men här är min vecka!:
 
Måndag: Skola, träning
Tisdag: Studiedag, stallet hela dan?
Onsdag: Skola, ridning♥
Torsdag: Skola, kanske friskis
Fredag: Skola
Lördag: Sovmorgon
Söndag: Sova, upp til tord tror jag

Hjälp?!

Är det någon som vet någon som vill blogga tillsammans? (Konstig mening men ja)
Hatar å blogga själv :/ nåååååån?

Helgen

Hej!
Igår var jag på racketcentrum och på kvällen kom min kusin Moa. Vi var hemma hela kvällen, åt tacos och kollade på gladiatorerna!
 
Idag har jag varit på träning kl 12.30-13. Vi var bara 6 stycken, är inte kul att träna då, men det gick bra ändå! Kom hem, duschade och har suttit vid datorn och lyssnat på musik sen dess, oups. Ska till min moster och kolla på  melodifestivalen & äta kina mat (?)! Ska bli jättekul :D
 
 

Godnatt!

Orkar inte va uppe mer. Så säger godnatt, hörs imonn!

Sova sova...

Har vaknat nu, somnade i sängen hehe. Är fortfarande lika trött... Vet inte vad det är med mig men fick hoppa över gymmet :( ville gå dit.

Blir nog inte så mycket blogginlägg idag, är ju trött och ska inte sitta vid datorn eller med mobilen! Men ska kolla på TV och äta något, hejdå!

@ home

Fick hem från skolan, är trött och har ont i huvudet. Har spanska läxa tills imorgon, så ska öva på den. Skulle åkt till Friskis men vet inte om jag gör det?! Får se.. :)

Ridning!

Förlåt för den usla uppdateringen, men har haft annat och göra!
Idag har jag varit i skolan, älskar onsdagar för vi har mina två favorit ämnen, idrott och musik <3 slutade 15.25 så va en sen dag, men det gick bra ändå!

Ska byta om nu och rida. Häst byte idag så vet inte hembar får, men hoppas på Chicago, Hoffman eller reflex :) Vi får se!
Kommer MOBIL film på videofy, och bilder från kameran. Men bilder från system kameran! :) Imorgon kommer dem, hinner inte på kvällen!.

Stan mm!

Hej! Tänkte åka till stan igår, men gjorde inte det för jag hade ju träning. Men åkte in idag och skulle köpa 2 saker men kom hem med 7 saker hehe.. Skulle köpa foundation och en borste till den, och det har jag köpt! Tänkte visa allt i ett eget inlägg senare :)

Har varit i skolan idag, kom hem från stan för 10 min kke. Tråkig dag alltså :)
Ska äta nåt nu, och fixa lite bilder! Kommer upp senare!

Fler bilder!

 
 
ALLA BILDER ÄR MINA! Kopiera INGEN! (C)

Tisdag

Godmorgon!
Mitt hår blev misslyckat så ska platta ner det lite. Sen till skolan igen. Tisdagar är super jobbiga, sen lunch och allt. Men ska inte göra något i eftermiddag så längtar väl dit :)
Är 1 tidsinställd, hörs sen!

Afro hår haha

Min syster flätar mitt hår. Det sista jag gör idag. Ska sova sen! Har ett tidsinställt tills imorgon, ska försöka att skriva inlägg i skolan. Men blir ju bara tråkiga inlägg då haha. :)

Säger godnatt <3

10 sanningar om mig själv

♥ Jag ÄLSKAR glass
♥ Blir typ aldrig nöjd med mitt blogg namn, men nu får det vara så :P
♥ Läser typ bara 2 bloggar
♥ Gillar inte och kolla på videos när den som pratar säger "eh ja idag var jag i eeh skolan och eeh" blablabla
♥ Tittar alltid på Top Model Sverige
♥ Hatar han som är programledare för Top model, uschig
♥ Gillar att göra headers till andra
♥ Vill ha en egen häst ♥
♥ Ska kanske sluta på *******...
♥ Älskar att ha på mig myskläder hela tiden!
 

Ingetsomtillhörminblogg

https://cdn1.cdnme.se/4097191/7-3/pic_5134f0e5e087c358f24cdfa6.jpg" class="image">

Vem vill inte ha?! (HV polo)

Vet att det är en herr tröja, men den är sjukt snygg så bryr mig inte :)

my week

Eftermiddagen/kvällen

Bloggar samtidigt som jag äter, lite stressigt. Ska på träning vid halv 5!
Skoldagen gick snabbt och nu är jag hemma! Ska äta klart, byta om och sen gå upp till fobollen!
 
kan inte sätta in någon bild, men det är fel på en server eller nåt skit på blogg.se så kan inte ladda upp bilder.. får bli bilder ni redan sett :)
Denna headern skulle jag haft först. Vilken är finast?
 

Godmorgon

Idag är det måndag. Har en kort skoldag, slutar klockan 2! :) kommer uppdatering i eftermiddag! 2 häst inlägg är tidsinställda! ;)

Klumpig?!

Har jätte ont i handen. Skärde mig idag när jag skulle dela min fralla. Haha klumpig? Ja. Har ett jack i handen, typ 5 cm och en halv cm in i handen. Oups. Behövdes bara ett plåster, men det svider som satan..

Ska äta nåt mer och sen sova. Så detta inlägget blir det sista för idag. Godnatt :)

Svar på kommentar!

Lina frågade om jag kunde visa bilder jag tagit med min kamera, visar bara några eftersom jag ska använda de andra senare till något ;)
Båda bilderna är från i julas, INTE REDIGERADE!

kul kul!

Har suttit med designen nu hela dagen. Den är inte klar helt än men behöver ta lite flera bilder! Det är kul att 2 st redan har kommenterat och att statistiken är bra efter en dag :) Hoppas ni stannar!♥

 

Presentation

Hej hej!
 
Jag heter Malin är 14 år. Jag bor i Jönköping med min familj. Jag rider 1 gång i vecka + är ute i andra stall 1-2 gånger i veckan! Min blogg handlar om min vardag och ridning! Hoppas ni gillar den :D
 
Jag rider på onsdagar på ridskola. Alltså 1 gång i veckan :D Jag har ridit i 6 år, snart 7. Har tävlat en häst som heter Chicago.
Chicago - född 1994 - är en korsningponny som finns på min ridskola.En skäck!♥ Han är 140 i mkh. Han är jätteduktig på och hoppa, och ridas i allting! Har tävlat honom 4 gånger. :) Ska nog inte tävla han så mycket mer, ska satsa på en annan, finns länk till den hästen i menyn! Här är Chicago:
När jag inte är i örks är jag i  jfk & vissmålen!
Jag spelar fotboll 2 gånger i veckan nu på vintern. På sommaren är det serie och då blir det en match i veckan också. Jag spelar inner mitt om ni ville veta haha :D Har tränat fotboll sen jag var ca 7 år! (tror jag?!)
 
Jag gillar också att fota! Har en system kamera som heter Nikon D1200 tror jag. Använder bara det man fick med när man köpte kameran, och den kameran är BÄST! Man kan filma, ta kort (såklart) lägga på effekter m.m! Ni kommer få se mycket bilder av den kameran :)
 
 
Om ni vill veta något mer är det bara att fråga! :)
/Malin
 
TILLBAKA TILL STARTSIDAN


Här kan du skriva en liten presentation om dig själv & bloggen.

Glöm inte byta ut den tillfälliga profilbilden till din egna.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus